Een loodgieter nodig in Bunschoten, Baarn of Amsterdam?

Voor loodgietersklussen, het aanleggen van ventilatiesystemen en onderhoud aan daken en goten, zijn wij uw partner. Van Baarn en Bunschoten tot ’t Gooi en Amsterdam: Hans Koelewijn Installatietechniek zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand goed onderhouden is.

Gas- en waterleidingen

Gas- en waterleidingen

Installatiewerk op gebied van riolering, gas of water in uw woning of bedrijfspand? Hans Koelewijn Installatietechniek installeert en renoveert complete gas- & waterinstallaties maar ook de riolering voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer en keuken. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige duurzame materialen. Wij maken gebruik van de best geteste materialen in de professionele markt zoals bijvoorbeeld Rehau; een geavanceerd kunststofleidingsysteem.

Dakwerk

Dakwerk

Als bouwmateriaal in dak- en gevelbedekking en in hemelwaterafvoersystemen zijn zink en koper bij uitstek betrouwbaar omdat het lang meegaat. Een prachtig resultaat, wat extra uitstraling geeft aan uw woning of bedrijfspand. Dakbedekking voor bijvoorbeeld platte daken of dakkapellen verzorgen wij eveneens.

Ventilatie

Ventilatie

Ventilatie van verschillende ruimtes door luchtstroomaanvoer en –afvoer is een belangrijk gegeven. Tocht en geluid zijn risico’s bij onjuiste installatie. Wij installeren diverse ventilatiesystemen. Het toepassen van vraag gestuurde ventilatie door middel van CO2-meting of ventileren met gebruik van voorverwarmde lucht (warmteterugwinning) behoren tot de verschillende mogelijkheden. Wij adviseren u graag over het best toe te passen systeem in uw pand.

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Van ontwerp tot realisatie van complete badkamers; Hans Koelewijn Installatietechniek regelt dit voor u. Wij kunnen u adviseren over het interieur en design van uw nieuwe badkamer. Op afspraak kunt in een van onze showrooms sanitair bekijken en 3d tekeningen van uw nieuwe badkamer laten maken. Ontspannen in een heerlijke badkamer; een plek om tot rust te komen. …..dat is de wens van iedereen.